Печели повече и по-лесно!

MyFin

Покани своите приятели в MyFin с новия подобрен кратък линк и код за услугата!

Не забравяйте да използвате кода от поканата при регистрацията!

Може да се запознаете с Общите условия на кампанията от тук.

MyFin e дигитален портфейл, съобразен с нуждите на българските потребители

MyFin

Когато говорим за MyFin, казваме, че това е българският Revolut. Но целта ни не е да се мерим с други такива решения, а да предложим с MyFin възможности, които са ценни за потребителите в България и са съобразени с локалните специфики. Това послание отправи Петър Ризов, стратегически консултант на MyFin, по време на форумa “Digital Sofia. The smart city.Отговорни и устойчиви решения“.

MyFin бе единствената финтех компания, която представи своя продукт на форума.

Събитието бе организирано от Столична община и Комисия за регулиране на съобщенията с участието на министерства, регулаторни органи, общинска администрация и общински съветници, общински предприятия и районни кметове, представители на ИКТ сектора, телекоми, инвеститори, банковата и академична общност. „Всички финтех компании по света са съсредоточени върху едно просто нещо – използвайки технологиите, те правят традиционните финансови услуги много по- лесни и достъпни за хората. Като българска компания с изцяло български капитал е нормално ние да сме ориентирани към максимално улесняване на трансферите на българските потребители. С MyFin освен да изпращате и да получавате пари, да имате дигитална, виртуална или физическа карта, вие може да си платите битовите сметки, да си закупите винетка и пр. Стремим се да направим така, че на едно място – MyFin - да може да се извършват всички услуги, които са ви необходими“, сподели Петър Ризов. Той разказа, че в момента MyFin работи със Столична община по възможността чрез приложението да се купуват и карти и билети за градския транспорт в София. Идеята е подобни партньорства да се изградят и с останалите общини в България. Петър Ризов обърна специално внимание на нуждата от по-активно взаимодействие между бизнеса и градската администрация в София по привличането и задържането на ИТ таланти във финтех компаниите в България. „Ние сме член на Българската финтех асоциация заедно с още 135 компании, 85% от които са в София. Всички имаме сериозен проблем с привличането и задържането на таланти. Сред многото други фактори, които оказват влияниe, е и този, че младите хора обръщат голямо внимание на средата, в която живеят. Затова е важно заедно да правим града ни все по-добро и чисто място за живеене. Младото поколение не е толкова привързано към бранда, фирмата, града или държавата, както ние по-възрастните сме. Те са супер мобилни, бързо сменят компании, градове и тук София може да бъде още по-активна в привличането не само на българските финтех стартиращи компании, но и на световните такива. Имаме всички предпоставки за това - имаме инфраструктура и имаме достатъчно капитали. Ако ги използваме разумно, може да направим града дигитално много по-приветлив“, каза още Петър Ризов.

Плащай дигитално, обичай реално!

MyFin

Всеки клиент на „MyFin”, който е извършил поне 1 (един) превод на минимална стойност 10 лв. към различен от него получател през приложението „MyFin” в рамките на периода на кампанията посочен в точка 3, има право без да е необходима допълнителна регистрация автоматично да участва в тегленето за спечелване на страхотни награди. Всяко физическо лице регистрирало се в „MyFin” (завършил регистрацията си чрез сканиране на документ за самоличност – лице, гръб, както и селфи,направено на момента) на 14.02.2022г. ще получи от „MyFin” 10 лв. В акаунта си не по-късно от 18.02.2022г.

Може да се запознаете с Общите условия на кампанията от тук.

Майфин и Blink

MyFin

MyFin е първата у нас българска финтех компания, която предоставя възможност за незабавни плащания в левове изцяло онлайн. Дигиталният портфейл стана част от мрежата, предоставена от Национална картова и платежна схема (НКПС), част от БОРИКА АД - Blink. Да реализираш скоростно плащане за времето на едно мигване - това стои зад името на услугата. С нея клиентите ще могат да извършват преводи в левове от сметка в сметка на суми до 30 000 лв. в рамките на до 10 секунди.

„Бързите плащания, интуитивните решения и иновациите винаги са били една от главните ни цели и всяка наша стъпка е именно в тази посока. Чрез проекта Blink клиентите ни вече имат възможност да изпращат и получават пари мигновено и то 24 часа в денонощието/7 дни в седмицата/365 дни в годината. Горди сме, че именно MyFin е иноватор в сектора на финтех услугите в страната в това отношение”, коментира Лъчезар Венков.

През последните две години пандемията ни показа колко са важни стабилните дигитални инструменти. Предимствата на незабавните трансакции са многобройни. Чрез тях плащането на комунални сметки, наем, услуги, както и преводът на средства до роднина или приятел са бързи, лесни и удобни.

ЗАСАДИХМЕ ЛИПИ В КЮСТЕНДИЛ ЗА РОЖДЕНИЯ СИ ДЕН

MyFin

Нашият екип спази поетото обещание и вместо с шампанско и парти в офиса, ние - Борислава, Кирил, Мартин, Лъчо и Петър нарамихме лопатите и от София стигнахме до града на черешите. Там засадихме 20 липи, дарение от MyFin. В начинанието се включиха кметът Петър Паунов и зам.-кметът инж. Росица Плачкова, която демонстрира, че няма „женска” и „мъжка” работа, щом става дума за общественото благо. Ние от MyFin заставаме в подкрепа на каузата за по-малко вредни емисии и опазване на околната среда, чрез различни инициативи, една от които е днешната. Тя е част от проекта „За чист въздух в Кюстендил“ за изграждане на устойчиви механизми на гражданско участие за опазване на околната среда и подобряване качеството на атмосферния въздух в община Кюстендил, който се осъществява с подкрепата на Норвежките грантове (ЕЕА Grants) и Фонд Активни Граждани (Active Citizens Fund) от Сдружение АСОРИ. Именно, за да може Земята да е едно по-добро място за нас и поколенията след нас, всяка от пластиките на MyFin е направена от иновативен материал в партньорство с компанията AUSTRIACARD. Картата е изработена от разградим материал и достига до потребителите в опаковки от рециклирана хартия. Пожелаваме си още много рождени дни и още много дървета за каузата ни!

Хвани вятъра, но не забравяй да си купиш винетка!

MyFin

Сега MyFin ти дава възможност да вземеш винетка бързо и лесно през мобилното приложение. Нищо не бива да те спира да поемеш към мечтаното приключение, защото MyFin e MyTrip!

MyFin личен бюджет! Услугата е напълно безплатнa!

MyFin_

MyFin личен бюджет

С MyFin - Личен бюджет, Вие ще можете лесно да управлявате своите средства. Събирайки всички финансови операции на едно място ще можете прецизно да планирате разходите си, а подробния анализ ще Ви помогне да се придържате по-стриктно към планирания бюджет. MyFin - Личен бюджет анализира данните и Ви помага бързо да решите как най-ефективно да управлявате доходите си.

С MyFin – Личен бюджет ще можете да:

  • Персонализирате финансовите си трансакции по типове и контролирате своите разходи;
  • Създавате различни категории според Вашите нужди;
  • Наблюдавате тенденциите в разплащанията си, поставяте бюджетни цели и менажирате своите средства;

Бъдете винаги информирани за направените разходи, а приложението ще Ви изпрати напомняне, ако наближите заложения месечен бюджет. Управлявайки средствата си, следейки разходите според общият бюджет, лесно достигате спестовната си цел.