Моят живот. Моята Страст. Моят свят.

about_img

Началото

Всяко начало е вълнуващо. Всяко начало е предизвикателно. Всяко начало е една нова история.


Иновациите и новите технологии ни предизвикаха да се впуснем в това приключение и да създадем приложениeто MyFin.


Предишният ни опит и познанията в сферата на банковите услуги и продукти ни дава увереността, че можем да предложим платежни услуги, които са не само сигурни, но и удобни, лесни и удовлетворящи. Да ви предложим модерните начини на плащане, които заслужавате.


Приложението MyFin

MyFin е дигитален портфейл, който дава възможност всеки регистриран в приложението потребител да получава и изпраща пари до сметка с IBAN, да прави P2P плащания и плащания чрез NFC.

С MyFin се разплащате удобно чрез своя телефон. Предлагаме и различни видове карти, с които избирате как да плащате:

Виртуална – за вашите плащания в интернет. Заявете я и картата ще се зареди веднага във вашия телефон.
Дигитална карта – за плащания с телефон или смарт часовник, теглене на средства от базконтактни банкомати. Заявете дигитална карта от My Fin напълно безплатно и тя ще се зареди във вашия мобилен телефон готова за плащане.
А ако желаете да притежавате физическа пластика за всички ваши плащания и тегления от банкомати, ви предлагаме карта, която е от 100% биоразградима пластмаса.


Нашата eco-friendly кауза

В света годишно се издават около 6 милиарда платежни карти повечето от тях от неразградима пластмаса.

Водени от желанието да дадем своя принос в защита на околната среда за първи път в България предлагаме банкови карти от 100% биоразградима пластмаса. От екологични материали са изработени и пакетът и всички материали, съпътстващи картата.


И не само това. Поемаме ангажимента да засаждаме по едно дърво на вски 100 издадени карти MyFin. Така с нарастване на семейството на MyFin ще се увеличава и броят на засадените от нас дървета.


Нашите партньори

За да предложим качествени, надеждни и сигурни услуги се доверихме на професионализма на нашите партньори:
• Mastercard
• AUSTRIACARD
• Fibank